donderdag 26 april 2012

Business model


In dit filmpje wordt duidelijk wat het onderdeel 'value proposition' nou eigenlijk inhoud in een buissness model (Yannick)

Business model


Dit is mijn filmpje over het innoveren van een business model. aangezien er nieuwe methodes zijn om te communiceren moet het business model aangepast worden op deze nieuwe manieren van communiceren om het business model te laten werken.

dinsdag 24 april 2012

Terugblik gastcollege, Bob van Leeuwen. 23-04-2012

Sem Abzach:
Deze week was er een gast college van Bob van Leeuwen, hij is trendwatcher bij Interpolis, dit is een verzekeringsmaatschappij. Het was een lang maar interessant gastcollege. Ik denk dat ik het leuk vond omdat het over de trends van deze tijd gaat en het de “jeugd” ons dus aanspreekt.
Bob van Leeuwen had  het college goed voorbereid en zo zag het er ook uit. Het was leuk om naar te luisteren, dat kwam ook omdat er een aantal leuke filmpjes bij waren. Het is niet zo dat we er nu echt iets aan hebben gehad, zodat het toevoeging heeft op het beroepsproduct maar het was wel leerzaam.  Wel is het leuk om de trends van nu te zien en daardoor kun je wel wat beter op weg met  het beroepsproduct omdat je weet op wat voor manier je moet gaan nadenken over innovaties.

Yannick van Hout:
Afgelopen maandag kregen wij onze eerste gastcollege. Deze was van een trendwatcher van Interpolis. In tegen stelling tot alle andere gastcolleges was deze wel interessant. Deze man kon leuk vertellen over de trends die nu spelen. Het fijne ervan was dat hij ook voorbeelden hierover gaf. Ik denk dat wij als groep zeker wat hebben aan dit college, omdat we inspiratie hebben opgedaan over trendwatchen en dus voor onze opdracht dit kunnen gebruiken voor ons blog.

Business model

Dit is mijn filmpje over een business model. Er word in dit filmpje uitgelegd wat een business model is en wat het inhoud. (Sem Abzach)

Business model

Dit is een filmpje over het business model van Canvas. Het filmpje geeft een korte uitleg over wat het model inhoudt. (Dennis Heijne)

zondag 22 april 2012

Week 1 Innoveren


Dit is onze eerste opdracht waarbij we gebruik hebben gemaakt van het business model van Canvas. We hebben dit model gebruikt om bijvoorbeeld te kijken welke kanalen RKC Waalwijk gebruikt om haar klanten te bereiken.